Regen radar Meer informatie rain snow radar


Bezoek onze andere website:

Template documentation
and downloads

And another site


Het weer levert geen direct gevaar op.    Er zijn geen waarschuwingen afgegeven.

KNMI Weersverwachting: Van het zuiden uit regen. Overdag vooral in het noordwesten eerst regen

Van het zuidwesten uit regen. Overdag veel bewolking en vooral in het noorden en noordwesten eerst nog regen. Dinsdag meest droog.

Er is veel bewolking en een regengebied boven het zuiden en westen breidt zich geleidelijk noordwaarts uit. Aan het einde van de nacht wordt het in de zuidoostelijke helft op de meeste plaatsen droog. In de Limburgse heuvels komt plaatselijk mist voor, in de loop van de nacht kan het op meer plaatsen in het zuidoosten mistig worden. De minimumtemperatuur komt uit op een graad of 10 en er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. Aan de westkust kan er tijdelijk een krachtige wind staan.


Overdag is het aanvankelijk op veel plaatsen grijs en valt er in de ochtend met name in het noordwesten en noorden af en toe regen. In de loop van de dag breekt vooral in het zuiden en oosten de bewolking en is het vrijwel overal droog. In het noordwesten en noorden trekt dan de meeste regen weg, maar lokaal kan er nog een enkele bui tot ontwikkeling komen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 12°C in het noordwesten tot lokaal 16°C in het (zuid)oosten. De zwakke tot matige wind draait in de loop van de dag van noordoost naar zuidwest.


In de nacht naar dinsdag zijn er vooral in het westen enkele opklaringen en blijft het op de meeste plaatsen droog. Er is een kleine kans op mist. De minima komen uit op een graad of 9. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig.


Dinsdag overdag verdwijnt in de loop van de ochtend de eventuele mist. Er is veel bewolking maar af en toe zijn er ook opklaringen. Het blijft meest droog. De maxima komen uit op ongeveer 15°C. De zuidwesten wind is zwak tot matig, in de kustgebieden is de wind aanvankelijk west- tot noordwestelijk.


Zonneschijn: 30% - Neerslag: 20% kans op 0 mm - Temperatuur van 9 tot 15°C - Wind uit het ZW 3bft

U vindt ons ook hier:

UK Metoffice

European Weather Network

WeatherCloud

Weather Underground

AWEKAS

WeatherlinkIP

Citizen Weather Observer Program (CWOP)

HAMweather, WeatherForYou, PWS Weather

Wetterpage 24

Apparatuur in gebruik:

Weerstation
Davis VP2

Weerprogramma
Meteohub

Weercomputer
ALIX.1D

Webleverancier
Flexwebhosting

Davis VP2

Meteohub

ALIX.1D

Flexwebhosting